Noordschans Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Noordschans Rotterdam NederlandDeze gloednieuwe studio is gelegen aan de rustige Noordschans in Delfshaven. Dicht bij het tramstation met een directe verbinding naar het stadscentrum. Met een eigen terras, een flatscreen-tv en een volledig uitgeruste badkamer en keuken. De studio ligt dicht bij supermarkten, winkels en restaurants. en alle geschiedenis en schoonheid van oud Delfshaven.

Je vind de Studio aan de Noordschans Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Noordschans Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Noordschans in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Noordschans in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Noordschans in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noordschans Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren