Noordsingel Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Noordsingel Rotterdam NederlandOntdek dit mooie huis gelegen aan de Noordsingel in het bruisende Rotterdam. Met een gloednieuwe keuken die mooi is afgewerkt en voorzien is van een vaatwasmachine, wordt koken een plezier. Je zult hier ook een wasmachine en droger vinden, waardoor het huishouden een stuk eenvoudiger wordt. Het toilet is netjes en er is een ruime achtertuin van 34 vierkante meter.

Je vind de Appartement aan de Noordsingel Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Noordsingel Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Noordsingel in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Noordsingel in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Noordsingel in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noordsingel Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren