Noordvliet Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Noordvliet Leeuwarden NederlandHet is dus mogelijk om een eigen woonruimte te huren terwijl de voorziening voor noodzakelijke extra zorg in het gebouw aanwezig is. Dit maakt de appartementen bij uitstek geschikt voor senioren die op zichzelf willen wonen, maar toch af en toe de gezelligheid willen opzoeken of wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Het kan ook geschikt zijn voor anderen die in meer of mindere mate zorg nodig hebben. Alle overige dagelijkse voorzieningen zoals een dokter en winkels zijn eveneens in de nabije omgeving aanwezig. Entree/hal, woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met wastafel, toilet en douche, en berging.

Je vind de Appartement aan de Noordvliet Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Noordvliet Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Noordvliet in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Noordvliet in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Noordvliet in Leeuwarden

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noordvliet Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren