Noordzijde_Haven BergenopZoom Nederland in BergenopZoom via Huurflits

Noordzijde_Haven BergenopZoom NederlandRuime benedenwoning op toplocatie beschikbaar in het centrum van Bergen op Zoom.Via de hal bereikt met de ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de charmante woningen aan de Zuidzijde haven. In de inbouwkast van de woonkamer zit de aansluiting voor het wasmachine.De keuken is ingericht met de benodigde apparatuur. Via de keuken bereikt u het toilet en de badkamer (gescheiden).Beide slaapkamers liggen aan de binnentuin, die onderhoudsvrij is ingericht.

Je vind de Appartement aan de Noordzijde_Haven BergenopZoom Nederland  te BergenopZoom nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad BergenopZoom aan de Noordzijde_Haven BergenopZoom Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in BergenopZoom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Noordzijde Haven in Bergen op Zoom wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Noordzijde Haven in Bergen op Zoom – Klik hier

Details van Appartement Noordzijde Haven in Bergen op Zoom

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 77

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noordzijde_Haven BergenopZoom Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren