Noorwitsstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Noorwitsstraat Rotterdam NederlandIndelingDe woning ligt op derde verdieping. Via een net trappenhuis is de woning te bereiken. In de centrale hal treft u aan uw linkerhand een eenvoudige maar nette keuken. Hier heeft u tevens toegang tot een balkon die aan de achterzijde van de woning. Via de centrale hal is ook de lichte woonkamer te bereiken. De woonkamer geeft uitzicht op een gezellige winkelstraat aan de voorzijde van het complex. Verder beschikt de woning uit 3 slaapkamers. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel, het aparte toilet is te vinden op de gang.In de onderbouw van het complex is er een berging.

Je vind de Appartement aan de Noorwitsstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Noorwitsstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Noorwitsstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Noorwitsstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Noorwitsstraat in Rotterdam

Prijs – 1170.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 79

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Noorwitsstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren