Norbertijnenstraat Geleen Nederland in Geleen via Huurflits

Norbertijnenstraat Geleen NederlandIndeling:• Begane grondEntree. Middels de separate deur is de bovenwoning bereikbaar.• 1e verdiepingMiddels de overloop is de badkamer, woonkamer en keuken bereikbaar. De woonkamer, keuken en overloop zijn voorzien van een laminaatvloer.De woonkamer voorziet van veel lichtinval en beschikt over een airco. De volledig betegelde moderne badkamer (2022) is voor zien van een douche, wastafel en toilet. Middels de badkamer is het balkon bereikbaar.De keuken beschikt over een koelkast, spoelbak, afzuigkap en inductiefornuis met oven.• 2e verdiepingMiddels vaste trap bereikbare slaapkamers en berging. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Tevens beschikken beide slaapkamers van muurkast(en). Naast beide slaapkamers zijn bergruimtes gesitueerd. Waarvan in één de meterkast ophangt en de ander beschikt over de cv-ketel en wasmachineaansluiting.Ligging:Oud-Geleen beschikt over een gezellig centrum met o.a. diverse cafés, restaurants, supermarkt, slager, bloemist, kledingwinkels en basisschool. Tevens is het stadspark en natuurgebied Daniken op loopafstand bereikbaar.De verbindingswegen naar de A2 en A76 zijn goed bereikbaar. Daarnaast is het treinstation Geleen Oost op enkele minuten bereikbaar en zijn er voldoende bushaltes.

Je vind de Appartement aan de Norbertijnenstraat Geleen Nederland  te Geleen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Geleen aan de Norbertijnenstraat Geleen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Geleen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Norbertijnenstraat in Geleen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Norbertijnenstraat in Geleen – Klik hier

Details van Appartement Norbertijnenstraat in Geleen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Norbertijnenstraat Geleen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren