Norenburg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Norenburg DenHaag NederlandIndeling: centrale hal met brievenbussen en bellentableau, lift/trap naar de tweede verdieping, entree appartement (inpandige hal, geen galerij), gang met wasmachineaansluiting, meterkast, bergkast en toilet, toegang tot studio. Woon-slaapkamer met toegang tot het balkon (ZW), open keuken (inbouwkoelkast vernieuwd in 2021). Douche met wastafel.

Je vind de Studio aan de Norenburg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Norenburg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Norenburg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Norenburg in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Norenburg in Den Haag

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Norenburg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren