Notenborg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Notenborg Maastricht NederlandRustig gelegen studentenhuis met 6 kamers. Gelegen in een rustige buurt op een woonerf. Winkelcentrum op 2 minuten afstand. Centrum 10-15 minuten per fiets bereikbaar. Busverbinding naar centrum ook aanwezig. Extra toilet aanwezig op begane grond.

Je vind de Kamer aan de Notenborg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Notenborg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Notenborg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Notenborg in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Notenborg in Maastricht

Prijs – 340.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Notenborg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren