Notenoord Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Notenoord Rotterdam NederlandLuxe afgewerkt en rustig gelegen 2-kamer appartement met 1 slaapkamer, gelegen op de 4e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer, een nette keuken, een badkamer met douchecabine en wastafelmeubel, apart toilet en een zonnig balkon. Winkels, scholen en opstaplaatsen openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving.

Je vind de Appartement aan de Notenoord Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Notenoord Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Notenoord in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Notenoord in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Notenoord in Rotterdam

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Notenoord Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren