Nunspeetlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Nunspeetlaan DenHaag NederlandIndeling:Entree op 1e etage via open portiek. U betreedt de woning in een centrale hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde vindt u de ruime en sfeervolle woonkamer. Via de centrale hal is de luxueuze keuken bereikbaar. De keuken is o.a. voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een combimagnetron, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser.De woning bevat twee slaapkamers. Aan de achterzijde van de gang is nog een overige ruimte beschikbaar. Hier bevindt zich een bergingkast met C.V. ketel. Via één van de slaapkamers is het balkon bereikbaar. Deze is gelegen op het westen.De woning beschikt over een separaat toilet en badkamer. De moderne badkamer bestaat uit een douchecabine, een dubbele wastafel, mechanische ventilatie en een handdoekradiator. Ook is er een aparte ruimte beschikbaar waar de wasmachine aansluiting zich bevindt.

Je vind de Appartement aan de Nunspeetlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Nunspeetlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Nunspeetlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Nunspeetlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Nunspeetlaan in Den Haag

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Nunspeetlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren