Oasisstraat Lent Nederland in Lent via Huurflits

Oasisstraat Lent NederlandDe kamer is gelegen nabij een prachtig zwemmeer. Het is 15 minuten fietsen naar de stad en 20 minuten naar de universiteit. Het betreft de bovenste verdieping bestaande uit 2 kamers met een totaal van 38m2 (23m2 en 15m2). De kamers zijn zowel gestoffeerd als eventueel ook gemeubileerd (in overleg).

Je vind de Kamer aan de Oasisstraat Lent Nederland  te Lent nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Lent aan de Oasisstraat Lent Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Lent. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Oasisstraat in Lent wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Oasisstraat in Lent – Klik hier

Details van Kamer Oasisstraat in Lent

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oasisstraat Lent Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren