Oasisstraat Lent Nederland in Lent via Huurflits

Oasisstraat Lent NederlandHet huis heeft een totale oppervlakte van 150m2 en is nieuw gebouwd. De begane grond bevat een gezamenlijke woonkamer/keuken. De eerste verdieping heeft een gedeelde badkamer met een bad en een aparte douche. Er is een ruime tuin met zon erop. Als u om de hoek loopt, is er een groot meer om te zwemmen en watersporten. De woning heeft een luxe nieuwbouw uitstraling met supersnel glasvezel internet, netflix en andere streamingdiensten. Verder is er vloerverwarming, een wasmachine, droger en vaatwasser. Het is in een leuke buurt met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ik heb een reservefiets voor je beschikbaar!

Je vind de Kamer aan de Oasisstraat Lent Nederland  te Lent nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Lent aan de Oasisstraat Lent Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Lent. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Oasisstraat in Lent wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Oasisstraat in Lent – Klik hier

Details van Kamer Oasisstraat in Lent

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oasisstraat Lent Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren