Obrechtstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Obrechtstraat DenHaag NederlandBeschrijvingTurn-key 2-kamer appartement met balkon aan de charmante Obrechtstraat in de wijk Duinoord, ideaal voor een alleenstaande of stel. Wonen aan de Obrechtstraat betekent wonen dichtbij diverse ambassades, Europol- en OPCW-kantoren, de winkels in het centrum en de bekende winkelstraat Frederik Hendriklaan in het Statenkwartier. De tramhalte bevindt zich aan het einde van de straat en brengt u snel naar het Centraal Station en Strand.Lay-outEntree vanaf de straat met trap naar de tweede verdieping. Deur naar het appartement aan de straatzijde. Lichte woonkamer met open keuken, hoge plafonds en toegang tot het ruime, zonnige balkon. Keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een nieuwe koel/vriescombinatie, gasfornuis, spoelbak, ventilator en kastruimte. Aparte slaapkamer. Wasmachine. Badkamer met douche, wastafel en het toilet. Gelamineerde vloeren.

Je vind de Appartement aan de Obrechtstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Obrechtstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Obrechtstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Obrechtstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Obrechtstraat in Den Haag

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Obrechtstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren