Obrechtstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Obrechtstraat DenHaag NederlandIndeling:Gemeenschappelijke entree op de begane grond met de eigen entree op de 2e verdieping. Via een vaste trap komt u in de woonkamer/keuken op de 3e verdieping. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en aansluitingen voor een wasmachine. De ruime slaapkamer aan de achterzijde is over de gehele linker wand voorzien van inbouwkasten. De badkamer bevindt zich net buiten de slaapkamer en is voorzien van een inloopdouche, wastafel, toilet en spiegel met spiegelkastverlichting. Deze fijne zolderverdieping is perfect voor een stel of één persoon.

Je vind de Appartement aan de Obrechtstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Obrechtstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Obrechtstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Obrechtstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Obrechtstraat in Den Haag

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Obrechtstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren