Ochterveltstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Ochterveltstraat Rotterdam NederlandDeze woning is niet bestemd voor woningdelers en niet geschikt voor studenten. Aanvragen van studenten en/of woningdelers worden niet in behandeling genomen. Gemeubileerd 2-kamer appartement op de boven-etage met terras. De renovatie van het appartement is nu in volle gang. Met een interieur impressie wordt in één oogopslag duidelijk hoe deze ruimte er uit kan zien. De foto’s dienen dienen dan enkel en alleen als impressie. Dit appartement is parallel gelegen aan de Nieuwe Binnenweg, in het centrum van de stad. Winkels, restaurants, musea,en openbaar vervoer zijn allen op loopafstand te vinden. Indeling: U komt binnen in een ruime hal, de woning is gelegen op de 2e etage. De woning beschikt over een lichte en ruime woonkamer met balkon, een nette keuken met kookplaat, vaatwasser en een koelvriescombinatie. De slaapkamer is erg licht en beschikt over extra bergruimte in de vliering. De badkamer bestaat uit een mooie inloopdouche, wastafel en wasmachine. In de hal bevindt zich een apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Ochterveltstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Ochterveltstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ochterveltstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ochterveltstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Ochterveltstraat in Rotterdam

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ochterveltstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren