Ogier_van_Cralingenpark Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Ogier_van_Cralingenpark Rotterdam NederlandMooie volledig gemeubileerde kamer beschikbaar in de leuke wijk Kralingen. Deze kamer is alleen voor internationale vrouwelijke studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam of Codarts. Geen paren toegestaan! Je kamer is voorzien van alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals een kast, een bureau, een comfortabel bed en nog veel meer. Bovendien bevat het huis zelf een volledig uitgeruste keuken met een grote oven en vaatwasser, terwijl er voor uw gemak ook een wasmachine en droger aanwezig zijn.

Je vind de Kamer aan de Ogier_van_Cralingenpark Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Ogier_van_Cralingenpark Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Ogier van Cralingenpark in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Ogier van Cralingenpark in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Ogier van Cralingenpark in Rotterdam

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ogier_van_Cralingenpark Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren