Ogierssingel Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Ogierssingel Rotterdam NederlandEen mooie eenpersoonskamer in de wijk Lombardijen vlakbij winkels en allerlei soorten restaurants. 2 minuten lopen naar de tramhalte, voor trams die rechtstreeks naar het stadscentrum gaan. 10 minuten met de auto naar het stadscentrum. Het gebied is erg rustig, stil. Geschikt voor toeristen, studenten en zeer dicht bij de natuur. Veel groen en prachtige landschappen rondom. We zijn vrij flexibel, dus als je een vraag hebt, stel ze gerust.Je deelt het huis met 2 lieve meiden die studeren en een heer die fulltime werkt.Het is altijd rustig in huis, dus je hebt altijd de luxe van mediteren, genoeg rust en tijd om te doen wat je leuk vindt.

Je vind de Kamer aan de Ogierssingel Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Ogierssingel Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Ogierssingel in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Ogierssingel in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Ogierssingel in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ogierssingel Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren