Oldenzaalsestraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Oldenzaalsestraat Enschede NederlandAan de rand van het gezellige stadscentrum van Enschede gelegen modern ingericht 3-kamerappartement met twee balkons en eigen berging op de begane grond. het appartement is voorzien van glasisolatie en is in de directe omgeving van winkels, uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer.Indeling:Entree/hal met toegang tot alle kamers. De woonkamer is modern ingericht en geeft een prettige sfeer. Hier is tevens het kleine balkon te betreden met uitzicht op het winkelend publiek. Open keuken, badkamer voorzien van douch, wastafel en aansluiting wasmachine, toilet met fontein.

Je vind de Appartement aan de Oldenzaalsestraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Oldenzaalsestraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oldenzaalsestraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oldenzaalsestraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Oldenzaalsestraat in Enschede

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oldenzaalsestraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren