Oldenzaalsestraat Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Oldenzaalsestraat Hengelo NederlandRuime kamer te huur in een hoekwoning gelegen in een levendige buurt. Nabij vele voorzieningen zoals de UT, centrum, winkels etc etc. Alles op loop/fietsafstand.Naast je eigen slaap/woongedeelte en een tuin zijn er ook gemeenschappelijke ruimtes zoals een ingerichte keuken, wasruimte, hallen, terras en zelfs een eigen fietsenstalling.Douche gelegenheidapart toilet

Je vind de Kamer aan de Oldenzaalsestraat Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Hengelo aan de Oldenzaalsestraat Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Oldenzaalsestraat in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Oldenzaalsestraat in Hengelo – Klik hier

Details van Kamer Oldenzaalsestraat in Hengelo

Prijs – 555.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oldenzaalsestraat Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren