Oldenzaalsestraat Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Oldenzaalsestraat Hengelo NederlandRuime kamer te huur in een hoekwoning gelegen in een levendige wijk. Nabij vele voorzieningen zoals de UT, centrum, winkels etc etc. Alles op loop/fietsafstand.Naast je eigen slaap-/leefruimte en een tuin zijn er ook gemeenschappelijke ruimtes zoals een ingerichte keuken, wasruimte, hallen, terras en zelfs je eigen fietsenstalling.Douche gelegenheidapart toiletEventueel gemeubileerd en gestoffeerd te leveren.Concept van het huis is rust en privacy.

Je vind de Studio aan de Oldenzaalsestraat Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Hengelo aan de Oldenzaalsestraat Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Oldenzaalsestraat in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Oldenzaalsestraat in Hengelo – Klik hier

Details van Studio Oldenzaalsestraat in Hengelo

Prijs – 555.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oldenzaalsestraat Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren