Oliemolensingel in Enschede via Esteon

OliemolensingelTe huur: een 4-kamer woonhuis van 145m2 oppervlakte. De woning beschikt over 3 slaapkamer(s) en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Te huur voor €1.100,- per maand. Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, vaatwasmachine. De borgsom bedraagt €1.100,-. Past deze woning bij jouw wensen?

Je vind een Woonhuis te huur in Enschede, Binnensingelgebied nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Enschede aan de Oliemolensingel en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in Enschede, Binnensingelgebied wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in Enschede, Binnensingelgebied – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in Enschede, Binnensingelgebied

Prijs – 1100.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 145m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oliemolensingel

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren