Oliemolensingel in Enschede via Esteon

OliemolensingelTE HUUR: 5-kamer appartement! Gelegen in Binnensingelgebied, Enschede. Het heeft een totale oppervlakte van 76m2, met 5 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €1.200,- en een borgsom van €1.200,-. Voorzieningen: Open haard, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, berging, hoge plafonds, dubbel glas, wasmachine, vaatwasmachine, garage, internet / TV. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. Een appartement naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Appartement Te Huur in Enschede nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Oliemolensingel en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Te Huur in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Te Huur in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Te Huur in Enschede

Prijs – 1200.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 76m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oliemolensingel

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren