Olmstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Olmstraat Breda NederlandIn de wijk Tuinzigt gelegen, goed onderhouden en uitgebouwde jaren ’30 erkerwoning met 3 slaapkamers, een tussenwoning, stenen berging en een achteruitgang. De woning is gelegen aan een rustige straat nabij het stadscentrum van Breda. Een winkelcentrum, scholen en diverse uitvalswegen zijn op korte afstand van de woning gelegen.Begane grond:Entree/gang met trapopgang naar de eerste verdieping, gedeeltelijk betegelde toiletruimte en een verdiepte kelderkast die plaats biedt aan de meterkast. De gang biedt toegang tot de woonkamer.Woonkamer (7.15 x 4.80/2.80m) met erker, vaste kast en openslaande deuren naar de tuin.Keuken:(ca. 2.80 x 2.40m) in hoekopstelling met boven- en onderkastjes in een lichte kleurstelling. De keuken is voorzien van een plavuizen vloer en beschikt over een RVS spoelbak, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een koel/vriescombinatie en een vaatwasmachine. Tevens vindt u hier de aansluiting voor de wasmachine. Via een loopdeur is de achtertuin bereikbaar.Eerste verdieping:Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping. De overloop biedt toegang tot:Slaapkamer 1(ca.3.85 x 2.85 m), gelegen aan de voorzijde met erker en vaste kast.Slaapkamer 2(ca. 3.40 x 2.85m), gelegen aan de achterzijde met vaste kast.Badkamer(ca. 2.40 x 1.85 m), gedeeltelijk betegeld, voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, een sierradiator en een vaste wastafel. Via een deur is het platte dak bereikbaar.Tweede verdieping:Voorzolder met dakkapel en luik met vlizotrap naar de vliering.Slaapkamer 3(7.15 x 4.80/2.80m) met dakkapel aan de voorzijde, een Velux dakraam en knieschotberging aan de achterzijde. De vloer is voorzien van laminaat.

Je vind de Huurwoning aan de Olmstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Breda aan de Olmstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Olmstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Olmstraat in Breda – Klik hier

Details van Huis Olmstraat in Breda

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Olmstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren