Olof_Palmeborg Schiedam Nederland in Schiedam via Huurflits

Olof_Palmeborg Schiedam NederlandAls je de woning binnen komt, is de eerste ruimte de hal. Hier zit een afzonderlijk toilet en berging met aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de hal kun je alle vertrekken van de woning bereiken!Leven en kokenDe centrale pek van de woning, waar iedereen samen komt. Deze riante woonkamer met open keuken leent zich hier perfect voor. Overigens is de keuken van alle gemakken voorzien, zo heb je de volgende inbouwapparatuur:- Oven- Vaatwasser- Kookgelegenheid- Afzuigkap- Koelkast en vriezer

Je vind de Appartement aan de Olof_Palmeborg Schiedam Nederland  te Schiedam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Schiedam aan de Olof_Palmeborg Schiedam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Schiedam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Olof Palmeborg in Schiedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Olof Palmeborg in Schiedam – Klik hier

Details van Appartement Olof Palmeborg in Schiedam

Prijs – 984.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Olof_Palmeborg Schiedam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren