Omegaplantsoen Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Omegaplantsoen Leiden NederlandIn deze VOLLEDIG GEMEUBILEERDE studio voel je je meteen thuis. De vloer is al gelegd, de gordijnen hangen er al en zelfs alle grote meubels staan er al. Zo wordt huren wel heel zorgeloos en comfortabel! Je geniet hier dagelijks van de kwalitatieve en stijlvolle meubels die zorgvuldig zijn uitgezocht voor een zo optimaal mogelijk gebruik van deze compacte studio. De meubels die je op de foto’s ziet, zijn daadwerkelijk de meubels die je in deze studio zult aantreffen. Deze woning betreft een open studio. Daarom is er bijvoorbeeld heel slim gebruik gemaakt van een prachtige room divider om een aparte slaapruimte te creëren. Daarnaast hebben professionele interieurontwerpers de ruimte zó ingedeeld dat je een zithoek, eetkeuken, thuiswerkplek en voldoende opbergruimte hebt.

Je vind de Studio aan de Omegaplantsoen Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leiden aan de Omegaplantsoen Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Omegaplantsoen in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Omegaplantsoen in Leiden – Klik hier

Details van Studio Omegaplantsoen in Leiden

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 49

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Omegaplantsoen Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren