Omegaplantsoen Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Omegaplantsoen Leiden NederlandIndelingJe woonkamer is lekker licht en wordt door een deelmuur in twee delen gesplitst. Hierdoor creëer je eenvoudig twee aparte ruimtes met een gordijn of roomdivider.Zodra u binnenkomt kunt u genieten van uw prachtige keuken. Met witte kasten en een zwart composiet werkblad is deze Bribus Kitchen stijlvol en met een paar accessoires maak je hem helemaal van jou.De badkamer is afgewerkt met zwarte vloertegels en hoogglans witte wandtegels tot aan het plafond. Lekker zen. Naast een douche heb je ook een wastafel met spiegel en een toilet.

Je vind de Studio aan de Omegaplantsoen Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leiden aan de Omegaplantsoen Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Omegaplantsoen in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Omegaplantsoen in Leiden – Klik hier

Details van Studio Omegaplantsoen in Leiden

Prijs – 1015.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Omegaplantsoen Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren