Omegaplantsoen Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Omegaplantsoen Leiden NederlandIn deze gemeubileerde studio vind je alles wat je nodig hebt. Een moderne open keuken, een stijlvolle badkamer en een fijne open ruimte om naar wens in te richten. En het mooiste is, de studio is al voorzien van een vloer. Zodra u binnenkomt kunt u genieten van uw prachtige keuken. Met witte kasten en een zwart composiet werkblad is deze Bribus Kitchen stijlvol en met een paar accessoires maak je hem helemaal van jou. In de keuken wordt u tijdens het koken bijgestaan door hoogwaardige ATAG apparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven met ingebouwde magnetron en koel-/vriescombinatie. Ook is er gedacht aan een plek voor de wasmachine, die naast je keukenblok geplaatst kan worden.Je woonkamer is lekker licht en wordt door een deelmuur in twee delen gesplitst. Hierdoor creëer je eenvoudig twee aparte ruimtes met een gordijn of roomdivider. Wat dacht je van een comfortabele slaapkamer? Of kies je misschien voor een woonkamer met een slaapbank en een apart kantoor aan huis? De keuze is aan jou. Je dag in Yours begint in ieder geval goed met een verfrissende douche in de badkamer. Deze is afgewerkt met zwarte vloertegels en hoogglans witte wandtegels tot aan het plafond. Lekker zen. Naast een douche heb je ook een wastafel met spiegel en een toilet.

Je vind de Studio aan de Omegaplantsoen Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leiden aan de Omegaplantsoen Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Omegaplantsoen in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Omegaplantsoen in Leiden – Klik hier

Details van Studio Omegaplantsoen in Leiden

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Omegaplantsoen Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren