Onderwijsboulevard DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Onderwijsboulevard DenBosch NederlandDit heeft deze parel van ‘s-Hertogenbosch te danken aan de opvallende en tijdloze architectuur die alle ruimte krijgt. De buitenruimtes vangen de zon op. De ramen zijn ogen op de stad gericht. Binnen hoort bij buiten en buiten hoort bij binnen. Spraakmakende ontwerpen, gedurfde combinaties en de verrassende ideeën van architecten, planners en kunstenaars. Zij vormen het solide fundament van deze wijk.

Je vind de Appartement aan de Onderwijsboulevard DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Onderwijsboulevard DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Onderwijsboulevard in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Onderwijsboulevard in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Onderwijsboulevard in Den Bosch

Prijs – 1105.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Onderwijsboulevard DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren