Ondiep Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Ondiep Utrecht NederlandDit appartement is gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het pand.Bij binnenkomst treft u de ruime, lichte woonkamerVanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime hal welke u onder andere toegang biedt tot de moderne, luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement.Alle wanden zijn recentelijk opnieuw geschilderd en door het gehele appartement is een nieuwe lichtgekleurde laminaatvloer gelegd.Kortom een prachtig 2-kamer appartement.

Je vind de Appartement aan de Ondiep Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Ondiep Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ondiep in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ondiep in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Ondiep in Utrecht

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ondiep Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren