Ondiep Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Ondiep Utrecht NederlandDe studio heeft een oppervlakte van circa 16m2 en is voorzien van een nette keuken met onder andere koelkast, kookplaat, afzuigkap, wasmachine en spoelbak. Vanuit de grote ramen heb je een prachtig uitzicht. Op deze verdieping bevindt zich tevens een semi-zelfstandige studio, deze is gelegen aan de voorzijde. Deze studio wordt momenteel bewoond door een jongeman. Beide studio’s bevinden zich achter een gesloten toegangsdeur en zijn verbonden door een ruime hal. Vanuit deze hal is tevens de badkamer te bereiken, deze is voorzien van een zwevend toilet, wastafel en een heerlijke inloopdouche. Deze badkamer deel je dus met elkaar. Verder zijn de studio en de hal voorzien van een mooie laminaatvloer en zijn alle wanden recentelijk opnieuw geschilderd (wit).

Je vind de Studio aan de Ondiep Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Ondiep Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Ondiep in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Ondiep in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Ondiep in Utrecht

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ondiep Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren