Onstein Doetinchem Nederland in Doetinchem via Huurflits

Onstein Doetinchem NederlandIndeling; entree, ruime hal met meterkast, toegang tot inpandige berging 6m2, vaste trap naar boven, toilet met fontein, ruime, lichte woonkamer met toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van kookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte.Op de 2e verdieping bevinden twee ruime slaapkamers van 16m2 en 8m2 en een nette badkamer met douche, wastafel en toilet. De badkamer is tevens gerenoveerd. Gas, water en elektra regelt de nieuwe huurder zelf.

Je vind de Appartement aan de Onstein Doetinchem Nederland  te Doetinchem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Doetinchem aan de Onstein Doetinchem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Doetinchem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Onstein in Doetinchem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Onstein in Doetinchem – Klik hier

Details van Appartement Onstein in Doetinchem

Prijs – 915.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 79

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Onstein Doetinchem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren