Onstweddestraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Onstweddestraat Arnhem NederlandHet eerste toilet bevindt zich op de begane grond bij de entree. Naast het toilet is een bergkast waar de gezamenlijke wasmachine is geplaatst.Deze is dus altijd vrij toegankelijk.Via de entree komt u via de fraaie glazen deur in de keuken. Deze heeft voldoende kastruimte en is voorzien van een koelkast, vriezer, oven, inductiekookplaat en afzuigkap en bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van de woning. De keuken heeft een extra deur naar buiten, die uitkomt op de voorzijde van het pand.De luxe badkamer is voorzien van een tweede toilet, een fraaie douchecabine en een wastafelmeubel compleet met inbouwspots. Ook hier is voldoende bergruimte.

Je vind de Kamer aan de Onstweddestraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Onstweddestraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Onstweddestraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Onstweddestraat in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Onstweddestraat in Arnhem

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Onstweddestraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren