Onze_Lievevrouwestraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Onze_Lievevrouwestraat Kerkrade NederlandOp een zeer gewilde locatie in Kerkrade, mogen wij u deze schitterende gelijkvloerse gemeubileerde woning met een slaapkamer, een badkamer en een ruime woonkamer met keuken aanbieden.Beschrijving:Begane grond:Ruime entree, directe toegang tot woonkamer, eetkamer alsmede de keuken, via de woonkamer komt men in de slaapkamer en de badkamer.De open keuken is voorzien van nette keukenapparatuur en voldoende opbergruimte.Direct aan de woonkamer en keuken grenst de hal welke toegang geeft tot de slaapkamer en badkamer. Daarnaast is er een opbergruimte met wasmachine/droger.De badkamer beschikt over een douche, een wastafel en een toilet.Op de afgesloten binnenplaats is een prive-parkeerplaats welke tot het appartement behoort.

Je vind de Appartement aan de Onze_Lievevrouwestraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kerkrade aan de Onze_Lievevrouwestraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Onze Lievevrouwestraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Onze Lievevrouwestraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Appartement Onze Lievevrouwestraat in Kerkrade

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Onze_Lievevrouwestraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren