Oostblok Delft Nederland in Delft via Huurflits

Oostblok Delft NederlandDit studio appartement is per direct beschikbaar, volledig gemeubileerd met uitzondering van bedlinnen en keukengerei. Verdeeld over 2 verdiepingen is er tevens een gemeenschappelijke lounge, fietsenstalling en een wasruimte waar alleen de huurders gebruik van kunnen maken.

Je vind de Studio aan de Oostblok Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Delft aan de Oostblok Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Oostblok in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Oostblok in Delft – Klik hier

Details van Studio Oostblok in Delft

Prijs – 752.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oostblok Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren