Oosterhamrikkade Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Oosterhamrikkade Groningen NederlandINDELING:Vanuit de centrale entree kom je bij de voordeur. In het halletje vind je het (zwevende) toilet en de meterkast en dan sta je in de keuken voorzien van Siemens apparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, afwasmachine, koelkast met vriesvak, combi oven/magnetron en verder natuurlijk alle kastruimte die je nodig hebt.Aan de voorkant van het huis is de ruime woonkamer met zicht op het Oosterhamrikkanaal. Verder is er nog een inloopkast met daarin de CV ketel, wasmachineaansluiting en veel bergruimte.Aan de achterkant van het huis vind je de slaapkamer met toegang tot de doucheruimte, met daarin een douchehoek en wastafel met meubel. Vanuit de slimme multifunctionele ruimte, die je prima kunt gebruiken als garderobe, studeerkamer en/of logeerruimte, kom je via de achterdeur in de tuin.In het tuintje is een houten berging voor je fiets en je tuinspullen. Via de tuinpoort kom je op het plein achter het huis waar je je auto parkeert op je eigen parkeerplaats.

Je vind de Appartement aan de Oosterhamrikkade Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Oosterhamrikkade Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oosterhamrikkade in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oosterhamrikkade in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Oosterhamrikkade in Groningen

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oosterhamrikkade Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren