Oostersingel Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Oostersingel Leeuwarden NederlandIn dit prachtige Monumentale pakhuis zijn onlangs de appartementen gecreëerd, voorzien van een ruime keuken met o.a. magnetron, vaatwasser en koelkast. Moderne badkamers met wastafelmeubel en inloopdouche en een apart toilet. Alle appartementen hebben 1 ruime slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Oostersingel Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Oostersingel Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oostersingel in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oostersingel in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Oostersingel in Leeuwarden

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oostersingel Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren