Oosterstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Oosterstraat Groningen NederlandLuxe gestoffeerd appartement op toplocatie in de binnenstad van Groningen! Het appartement is gelegen in een historisch pand maar heeft alle gemakken van de tegenwoordige tijd. Bij de renovatie heeft men gebruikt gemaakt van zaken die bij het pand passen.De woonkamer is ± 27 m² en heeft inbouwspots boven de moderne keuken welke is voorzien van diverse apparatuur waaronder een vaatwasser, kookplaat en koelkast.Er is een slaapkamer van ± 8 m². Vanuit de hal is een luxe badkamer bereikbaar met douche en wastafel met meubel. Alle ruimtes hebben een pvc-laminaatvloer. Zeer hoogwaardig afwerkingsniveau!

Je vind de Appartement aan de Oosterstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Oosterstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oosterstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oosterstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Oosterstraat in Groningen

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oosterstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren