Oosterstraat, Groningen, Netherlands in Groningen via Huurflits

Oosterstraat, Groningen, NetherlandsPER DIRECT BESCHIKBAAR: NIEUWE, LUXE APPARTEMENTEN OP EEN TOPLOCATIE!Per direct zijn er een aantal luxe appartementen beschikbaar aan de Oosterstraat, op steenworp afstand van de Grote Markt.Van dit type appartement zijn er nog twee beschikbaar. De appartementen hebben een totale oppervlakte van ca. 53m2. Aan het begin van het appartement bevindt zich links de slaapkamer van ca. 16m2 met een ensuite badkamer. Aan de achterkant van het appartement is de woonkamer met open keuken (ca. 23m2) welk voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, wasmachine, koelkast met vriesvak, combimagnetron en een inductie kookplaat.De prijzen van deze twee appartementen zijn €1.150,- incl. gas/water/elektra/tv en internet. De waarborgsom bedraagt een maandhuur.

Je vind de Appartement aan de Oosterstraat, Groningen, Netherlands  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Oosterstraat, Groningen, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oosterstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oosterstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Oosterstraat in Groningen

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oosterstraat, Groningen, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren