Oosterweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Oosterweg Groningen NederlandWelkom in ons charmante appartement gelegen aan de Oosterweg in Groningen! Met ongeveer 50m2 woonoppervlak biedt ons appartement een gezellige en comfortabele omgeving. Gelegen in een vriendelijke buurt, biedt het een warme en gastvrije sfeer voor de bewoners.Gemak ligt voor de deur, want het appartement ligt op slechts een korte loopafstand van het stadscentrum en het treinstation, bereikbaar binnen slechts 7 minuten lopen. De omgeving beschikt over een scala aan diverse restaurants en winkels, zodat u nooit zonder mogelijkheden zult komen te zitten op het gebied van eten en entertainment. Bovendien is er een supermarkt gunstig gelegen op slechts 300 meter van het appartement, waardoor boodschappen doen een fluitje van een cent is.

Je vind de Appartement aan de Oosterweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Oosterweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oosterweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oosterweg in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Oosterweg in Groningen

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oosterweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren