Oostkapelseweg Serooskerke Nederland in Serooskerke via Huurflits

Oostkapelseweg Serooskerke NederlandTe huur voor korte periode vanaf 1 november 2023 tot 25 maart 2024.Gerenoveerde vakantiewoning met 3 slaapkamers (5 bedden) op kleinschalig vakantiepark. Alles aanwezig.Compleet gemeubileerd.

Je vind de Huurwoning aan de Oostkapelseweg Serooskerke Nederland  te Serooskerke nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Serooskerke aan de Oostkapelseweg Serooskerke Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Serooskerke. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Oostkapelseweg in Serooskerke wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Oostkapelseweg in Serooskerke – Klik hier

Details van Huis Oostkapelseweg in Serooskerke

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 141

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oostkapelseweg Serooskerke Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren