Oostmaaslaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Oostmaaslaan Rotterdam NederlandBeschrijving / indeling:U komt binnen via de voordeur.1e hoofdslaapkamer aan de achterzijde; 2e en 3e slaapkamer aan de voorzijde.Alle slaapkamers zijn uitgerust met comfortabele bedden, ruime kledingkasten, kast, bureau, spiegels, beddengoed, kussens, handdoeken, lakens en bieden daarom alle ruimte die u nodig heeft, waar u kunt studeren, lezen, werken en alles kunt krijgen wat u meeneemt Het!woonkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon.De woon- en eetkamer is efficiënt ingericht met een bank, tv, eettafel voor 8 personen en een boekenkast.De keuken is volledig gevuld met alle keukengerei die u nodig heeft, waaronder een oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, wasmachine en droger.Badkamer met fraaie inloopdouche en wastafels.Net als de rest van dit appartement is ook de badkamer recentelijk gerenoveerd.

Je vind de Kamer aan de Oostmaaslaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Oostmaaslaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Oostmaaslaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Oostmaaslaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Oostmaaslaan in Rotterdam

Prijs – 1037.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oostmaaslaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren