Oostzeedij_Beneden Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Oostzeedij_Beneden Rotterdam NederlandBEGANE GROND:Gedeelde entree en trapopgang.TWEEDE VERDIEPING:Eigen entree.Lichte en ruime woonkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning.De dichte keuken is voorzien van een modern keukenblok met diverse inbouwapparatuur, zoals onder andere een vaatwasser, een kookplaat, een oven en een koelkast. Ook is hier de wasmachine-/drogeropstelling.Separaat toilet.Aan de achterzijde is de slaapkamer. Deze biedt toegang tot de badkamer.De badkamer is voorzien van een ligbad met douche gelegenheid, een toilet en een wastafel met spiegel.

Je vind de Appartement aan de Oostzeedij_Beneden Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Oostzeedij_Beneden Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oostzeedijk Beneden in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oostzeedijk Beneden in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Oostzeedijk Beneden in Rotterdam

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 67

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oostzeedij_Beneden Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren