Oostzeedijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Oostzeedijk Rotterdam NederlandIndelingBegane grondAlgemene entree, intercom, brievenbussen en trappenhuis.3e VerdiepingEntree appartement, bij binnenkomst betreedt u direct de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer beschikt over een vaste trap naar het dakterras!! De ruime open keuken is voorzien van 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer en een spoelbak. Vanuit de woonkamer is de hal naar de badkamer te bereiken.De badkamer beschikt over een ligbad met douchefaciliteit, toilet en wastafel. In de hal is tevens de meterkast en washok te vinden. Aan de achterzijde van de woning is de slaapkamer te vinden. De slaapkamer beschikt over grote ramen met veel lichtinval.

Je vind de Appartement aan de Oostzeedijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Oostzeedijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oostzeedijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oostzeedijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Oostzeedijk in Rotterdam

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oostzeedijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren