Op_de_Locht Bunde Nederland in Bunde via Huurflits

Op_de_Locht Bunde NederlandIndeling:Begane grond:Gezamenlijke entree, direct links de toegangsdeur naar het appartement.Appartement:Toegang tot de gezellige woonkamer met uitzicht op de binnentuin. Open keuken voorzien van apparatuur zoals elektrische kookplaat, afzuigkap, hoog model koelkast en aparte vriezer. Via de woonkamer is de badkamer te bereiken, voorzien van geheel vernieuwde douche, wastafel en toilet. Via de woonkamer is tevens de ruime slaapkamer met fraaie schouw en boerenvloer te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Op_de_Locht Bunde Nederland  te Bunde nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bunde aan de Op_de_Locht Bunde Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bunde. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Op de Locht in Bunde wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Op de Locht in Bunde – Klik hier

Details van Appartement Op de Locht in Bunde

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Op_de_Locht Bunde Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren