Opera Zaandam Nederland in Zaandam via Huurflits

Opera Zaandam NederlandHet huis heeft 3 verdiepingen. Op de begane grond, hoofdentree, garage, toilet en een slaapkamer met toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping een slaapkamer, gemeenschappelijke ruimte met open moderne keuken voorzien van ingebouwde vaatwasser, gasfornuis met 5 pitten, oven, magnetron en koelkast. Op de tweede verdieping, badkamer met ligbad en douche. Tweede toilet en twee slaapkamers. Er zijn ook wasmachine en droger in de garage.

Je vind de Kamer aan de Opera Zaandam Nederland  te Zaandam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zaandam aan de Opera Zaandam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zaandam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Opera in Zaandam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Opera in Zaandam – Klik hier

Details van Kamer Opera in Zaandam

Prijs – 765.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Opera Zaandam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren