Oppert Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Oppert Rotterdam NederlandVolledig gemeubileerd appartement, op de 3e en laatste verdieping, gelegen in het hart van het centrum. Beschikbare snelle WiFi en een afgesloten privé fietsenstalling.Plaats- Beste locatie in Rotterdam. In het hart van het centrum van Rotterdam!!- Op loopafstand van de belangrijkste punten van de stad- Beste verbindingen met het openbaar vervoer (metro: Beurs/Blaak/Stadhuis), treinstation Blaak- Dicht bij alle voorzieningen! Supermarkten / Winkels / ziekenhuis / winkelcentrum / bars & clubs ..!!- 15 minuten met het openbaar vervoer naar de Erasmus Universiteit- Alle andere universiteiten zijn makkelijk te bereiken doordat het appartement perfect gelegen is in het centrum en makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Metro/Trein/Tram/BusDeze knusse kamer is zeer licht en zonnig en volledig gemeubileerd. Het heeft een eenpersoons stapelbed, studeerruimte (bureautafel en stoel), zithoek (fauteuil, tafel, lamp en stoel), bibliotheekplanken en een getrokken tafel. De kamer heeft een eigen balkon (7m2) met uitzicht op WTC en Stadhuis. Het is erg rustig als tegenover een kleine parkeerplaats, geen verkeersstraat.

Je vind de Kamer aan de Oppert Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Oppert Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Oppert in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Oppert in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Oppert in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oppert Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren