Oppert Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Oppert Rotterdam NederlandAppartement met:Snelle wifi- inpandige afgesloten fietsenstalling;- Compleet ingerichte keuken en zithoek.- Appartement is voorzien van dubbele beglazing- Centrale verwarmingDe privékamer heeft:- Veel natuurlijke verlichting en helder- Slot op deur- Standaard tweepersoonsbed- Grote kasten- Zithoek met bank/fauteuils- Thee tafel-Werktafel met bibliotheek-Eettafel met stoelen

Je vind de Kamer aan de Oppert Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Oppert Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Oppert in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Oppert in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Oppert in Rotterdam

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oppert Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren