Oranje-Nassaupark Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Oranje-Nassaupark Leeuwarden NederlandLeuke kamer op de 1e verdieping aan de achterzijde. De kamer is ongeveer 16m2. De badkamer en keuken dienen gedeeld te worden. De huurprijs is inclusief gas, water, elektra. Televisie, internet en gemeentelijke belastingen zijn niet inbegrepen.

Je vind de Kamer aan de Oranje-Nassaupark Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Oranje-Nassaupark Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Oranje-Nassaupark in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Oranje-Nassaupark in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Oranje-Nassaupark in Leeuwarden

Prijs – 325.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oranje-Nassaupark Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren