Oranje_Nassaupark Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Oranje_Nassaupark Leeuwarden NederlandLeuke kamer op de 1e etage achterzijde. De kamer is ongeveer 16m2. De badkamer en keuken dienen te worden gedeeld. De huurprijs is inclusief gas,water,elektra. Televisie , internet en gemeentelijke belastingen zijn niet inbegrepen.

Je vind de Kamer aan de Oranje_Nassaupark Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Oranje_Nassaupark Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Oranje-Nassaupark in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Oranje-Nassaupark in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Oranje-Nassaupark in Leeuwarden

Prijs – 325.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oranje_Nassaupark Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren