Oranjekanaal Wezuperbrug Nederland in Wezuperbrug via Huurflits

Oranjekanaal Wezuperbrug NederlandInformatie over de woning* 5 a 6 persoons bungalow (afhankelijk van gebruik van de bedstee)* Zonnige tuin op het zuiden* Woonoppervlakte: ca. 75 m²* Perceel: ongeveer580 m²* Inhoud: ca. 240 m³* De woning is volledig geïsoleerd conform de normen van het bouwjaar* De woning wordt gemeubileerd verhuurd (eventuele kleine aanpassingen mogelijk in overleg)* Digitable kabel TV (Wifi optioneel)* Parkeren bij de woning* Schuurtje/bijkeuken aan de woning vast voor fietsen e.d.* De recreatiewoning wordt gemeubileerd verhuurd* De huurkosten bedragen €800,– per maand excl. G/W/L* Voorschot G/W/L € 200,- p/maand o.b.v. eindafrekening; (Het voorschot kan tussentijds worden aangepast op basis van de energieprijzen)* De woning is per 1 oktober 2022 beschikbaar* Het betreft hier een niet roken bungalow, ook zijn huisdieren niet toegestaan

Je vind de Huurwoning aan de Oranjekanaal Wezuperbrug Nederland  te Wezuperbrug nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Wezuperbrug aan de Oranjekanaal Wezuperbrug Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Wezuperbrug. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Oranjekanaal in Wezuperbrug wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Oranjekanaal in Wezuperbrug – Klik hier

Details van Huis Oranjekanaal in Wezuperbrug

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oranjekanaal Wezuperbrug Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren