Oranjelaan Geleen Nederland in Geleen via Huurflits

Oranjelaan Geleen NederlandBeschrijvingDit leuke appartement met één slaapkamer en balkon is gelegen op de vierde woonlaag (3de verdieping) van een leuk complex aan de rand van de historische kern Oud-Geleen, dichtbij het gezellige kleine oude centrum met veel winkels en leuke horeca. Tevens is het station Geleen-Oost op loopafstand en is er een goede verbinding naar de autosnelweg en de belangrijkste uitvalswegen. Het complex is zeer netjes onderhouden en beschikt over een afgesloten entree met bellentableau, een videocom installatie en aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich voldoende parkeergelegenheid. Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas.

Je vind de Appartement aan de Oranjelaan Geleen Nederland  te Geleen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Geleen aan de Oranjelaan Geleen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Geleen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oranjelaan in Geleen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oranjelaan in Geleen – Klik hier

Details van Appartement Oranjelaan in Geleen

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oranjelaan Geleen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren