Oranjestraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Oranjestraat Leiden NederlandNabij het centrum in de Oranjestraat gelegen goed onderhouden en gestoffeerd studio appartement op de 1e verdieping voorzien van CV.Indeling: Ruime en lichte kamer met open moderne keuken voorzien van gaskookplaat, magnetron, koelkast, afzuigkap en wasmachine. Badkamer met douche en toilet.Nabij het centrum gelegen goed onderhouden studio appartement op de eerste verdieping voorzien van CV.Indeling: Lichte en ruime kamer met moderne open keuken voorzien van kookplaat, magnetron, koelkast, afzuigkap en wasmachine. Badkamer met douche en toilet.Bijzonderheden: Inclusief gas, water, elektra en internet. Alleen geschikt voor een fulltime werkend persoon. Nabij het Centraal Station, supermarkt en winkelstraten. Beschikbaar per 1 maart 2023. Oppervlakte ca.32m2.

Je vind de Studio aan de Oranjestraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leiden aan de Oranjestraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Oranjestraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Oranjestraat in Leiden – Klik hier

Details van Studio Oranjestraat in Leiden

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oranjestraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren