Orionsingel Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Orionsingel Arnhem NederlandIndeling: Het appartement bevindt zich op de derde verdieping. U komt binnen in de hal met direct links de entree naar de grootste slaapkamer. Via de hal is de ruime woonkamer bereikbaar, met direct rechts een semi-open keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het ruime balkon. Via een afgesloten overloop is er toegang tot twee slaapkamers van circa 13 m2 elk, badkamer, separaat toilet, cv-kast en berging voor wasmachine en droger.

Je vind de Appartement aan de Orionsingel Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Orionsingel Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Orionsingel in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Orionsingel in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Orionsingel in Arnhem

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 89

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Orionsingel Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren