Orthen DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Orthen DenBosch NederlandIndeling:Via poort te bereiken parkeerplaats t. b. v. ondergelegen winkel en bovenwoning.Via trapopgang is de eerste verdieping te bereiken, overloop, ruime woonkeuken met eenvoudig L-keukenblok voorzien van gaskookplaat en afzuigkap, 2 ruime slaapkamers (of 1 woonkamer en 1 slaap/ werkkamer), riante betegelde badkamer met o. a. ligbad, douche, hangcloset en 2 vaste wastafels.Via trapopgang is de tweede verdieping te bereiken, overloop, ruime bergkamer met wasmachine aansluiting en cv combi ketel, 3e ruime slaapkamer, toegang tot 2 bergzolders met deels stahoogte.

Je vind de Appartement aan de Orthen DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Orthen DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Orthen in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Orthen in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Orthen in Den Bosch

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Orthen DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren